Edistysta!

Sophie sai uudet puikot, ja kassi on melkein valmis. Kuvia huomenna, toivottavasti veska on jo kaynyt silloin koneessa pyorahtelemassa!

Ja tammoinen neuloja mie olen:

Granny knitter
You may not be a granny, but you've got the
mentality. Hard work and artistic vision lead
to your beautiful knitted results.

Are you a knitter?
brought to you by Quizilla


Pitaa muuten paikkansa tosi hyvin. Paitsi se mummo-osuus :D

Ja sukanvaihtokin etenee: kaupasta hyppasi koriin "eyelashes"-lankaa (mielenkiintoinen viritys) ja sukat paasee puikoille jahka viisauden veska saadaan koneeseen. Iso laja lankaa mun huppariin on viela kaupassa, mutta se on tehtava ennen matkaa kotimaahan syyskuussa. Tai sitten jaatyy tama askartelija.

Kauppareissulta tanaan tarttui mukaan hieroglyfi-kirja (!) ja kelttilaisten solmujen kirja. Eli ei, neulekirja ei vielakaan halunnut hypata koriin, eika syksyn Interweave Knitskaan puhutellut enaa. Ehka Suomesta raahaan ne lempikirjat ja parjaan niilla. Kelttikirja saattaa poikia swappeihin jotakin! :)

1 comment:

Anonymous said...

Terve,

oleksie sitte kuiten ny tulossa? ei täällä ny niiiin kylymää ole syyskuussa, hyvin tarkenee. :) mieki ehkä saatan jonkinmoisen tällaisen blogisysteemin perustaa (notta voip laittaa kuvia esille nettiin), mutta osotteen taidan nakata joku kerta sähköpostilla. mutta koitetaas törmätä taas joskus esim. icq:ssa tahi skypessä :)