O guru, my guru!

Jesh, sainpa blogin taustan vaihdettua. Ja muutoksetkin ehka siirrettya tahan uuteen.
Oon jo jonkun aikaa aikonut taman vaihtaa ja neulontalistalla joku rutisi tummista taustoista, eika ne todella ole kauhean silmaystavallisia, joten sainpa uutta puhtia ja vaihdoin tammoisen sinertavaisen. Taa on kiva.

Vanhojen viestien paivitys ois ehka paikallaan, eli vaihdan varmaan tekstia vahan tummemmaksi, on helpompi lukea. Jos en vanhoja viitti paivittaa niin ainakin naissa uusissa on sitten kivemmat tekstit. :)

Tattis muuten kaikille puumerkkinsa jattaneille! Onpa kiva kayda teidankin blogeja sitten salaa vaijymassa :] Tein ton "haasteen" ihan mielenkiinnosta - ja kateudesta: joidenkin ultimatebloggaajien blogit on aina pullollaan kommentteja ja minun *nyyh* ei kuunaan. Eikun oikeesti, ehka itsekin olen liian laiska kommentoimaan toisten (ja omassa) blogeissa, vaikka asiaa ehka oisikin.

Asiaan: valkoinen toppi on valmis, kuvia huomenna. Hovikuvaaja Karvajalka vetaa jo unta palloon, eli tanaan ei sovi ;) Sain valmiiksi muuten ne kaverin tilaustyoverhotkin, mutta niista saatte kuvia sitten Suomen-reissun jalkeen, verhojen tilaaja nimittain muutti eilen Suomeen ja verhot menivat laukuissa kotiin. :) Mutta nekin siis saa lisata valmiitten listalle, eipahan nayta tama heinakuu niin kamalan surkealta naiden valmiitten juttujen suhteen.

2 comments:

Anonymous said...

Valkoinen tausta on hyvä, helpottaa kummasti lukemista. Paula

Anonymous said...

moro!

millos oot taas langoilla? ja tietoiskuna vielä että tanja s. ja ryynänen ovat näkkyy valmistuneet (luin forum24:sta). :) ei mulla muuta.