Takkuaa, takkuaa!

Argh! Pirtin kampalanka etsii edelleen olemustaan. On kokeiltu pitsia ja korinpohjaa eika mikaan houkuttele. Kaikki mika ensinakemalta nayttaa kivalta ei sovi tuon kampalangan olemukseen ollenkaan. Lanka on jotenkin omituisen porroista, muttei kuitenkaan hirvean porroista, ja joku pintaneule nyt pitaisi raapaista kasaan mutkun ei... :I

Joten, te molemmat lukijani (aitia ei lasketa), ehdotuksia pintaneuleiksi otetaan kiitollisna vastaan! Jata kommentti tai laita sahkoista postia osoitteeseen tuuliasalmela (at) yahoo piste com.

Mallineuleongelmathan tarkoittaa siis sita, etta olen pakotettu noutamaan ainakin yhden neulekirjan kirjakaupasta, jotta Kadotettu Inspis loytyisi - eiko? :) Ehkapa kirjahankinnan myota huvittaisi noi kasitoiden teotkin taas, kun eilinen meni naapureiden kanssa grillaillessa ja aamusta oli ihan tukka kipeana. (Miten taitava onkaan ihminen keksimaan tekosyita.)

Kuvia ei vielakaan, kun ei ole mita nayttaa :(

2 comments:

Tiina said...

Pistit pahan! Mallineuletta en osaa ehdottaa, joten kyllä sinun nyt täytyy ostaa mallineulekirja! En kyllä takaa, että sittenkään löytäisit sopivaa kivaa mallia. Mutta ainahan niitä kirjoja voi ostaa lisää! ;D

Tuulia said...

tamahan tassa vahan oli niinkun ideana... ;))) Etta voi olla hankalaa taa langan identiteetin etsinta. Ehka yksi kirja auttaa, mutta tilanne voi vaatia radikaaleja toimenpiteita ;))