Autoilusta takaisin sorvin aareen

Elamanlangalla on menossa viimeistelyviikot, ja paatin ottaa itseani niskasta kiinni ja liittya joukkoon tummaan. Syyna on lahinna muutto: nyt voin oikeasti kaivaa kaikki komeroista loytyvat keskeneraiset ja suunnitellut tyot, ja saada jotain pois kasistakin. Taalla on jotain UFOja, ja Suomessa lisaa, joten tassa postissa on keskenerainen keskeneraisten lista, jota paivittelen sen mukaan, kun UFOja kavelee/lentelee vastaan :) Muuton aikana ja Suomen keikalta laitan tietoja, kunhan saamme palattuamme netin pystyyn. Eli hiljaa hyva tulee, taman viikon jalkeen voi blogissa hiljeta hetkeksi.

Viimeistelyviikkojen periaate on seuraava (Kristelilta lainattu aivan ominpain): naista toista taytyy olla ainakin kaksi valmiina tai purettuna, ennen kuin saan aloittaa seuraavaa. Keskeneraisten toiden listalla on toita, jotka ovat kesken. (Silla, miten kauan ovat olleet kesken, ei ole merkitysta...) Uusia saa aloittaa, jos on ihan pakko, eli mie aloitan vain swap-jutut syyskuussa kun palataan, mutta ennen kuin tama lista lyhenee ainakin kahdella, en uusia aloita.

Viela ennen listaa yksi huomio miesten oveluudesta. (Alkaa antako miestenne lukea tata!) Karvajalka naki nimittain nama tilaamani lajat, joista kuviakin laitoin, ja totesi, etta "uusia ei sitten ehka kannata tilata, ennenkuin naista joku on ihan valmiina". (Toim.huom. Karvajalka tarkoitti, etta Visa ei vingu, ennenkuin vahintaan yksi tyo on kehyksissa. Julmaa.)

Heitan haasteen myos eteenpain, eli viimeistelyviikkolaiset: merkki blogiin ja viimeistelemaan! :)

Ja sitten ulkomuistista ensimmaiset:

Magda -neuletakki Pirtin kampalangasta. Valmiina kaksi hihaa ja 7 (!) rivia runkoa.
Systerin ja tulevan miehensa haalahja. Mustalle aidalle hopeanvarisia kirjailuja sampler-tyyliin, valmiina pari pistorivia. Deadline 4.9.
Karvajalalle moottoripyoratyyny. Puuttuu vain jalkipistoja.
Kiinalaistyylinen tyyny (Dimensionsin Oriental Butterfly). Jalkipistoja vaille valmis tamakin.
Tummanharmaa-valkoinen tilkkutakki, kasaamatta, blokit ommeltu.
Mekko systerin haihin. Puuttuu vetoketju ja helma. Deadline 4.9.
Bolero mekon kaveriksi. Puuttuu karvareunus ja hihat. Deadline 4.9.
Aallokko-ryijy. Puuttuu noin puolet.
Janlynnin Devotion. Puolet valmiina.
Auringonkukkataulu. Noin neljannes valmiina. Vanhin UFOistani, taitaa olla aloituksesta jo 6 v. (Tarkoitus saada valmiiksi ennen taulun rippikouluikaa UFOna.)
Painettu kukkavaasi-ristipistotyo. Valmiina vajaa kolmannes.
Venesatama-taulu ristipistoin. Valmiina ihan vahan, pellava ei houkuttele.
Rosenstandin Pollot, valmiina yksi pollo.
Janlynnin kissanpennut -taulu. Valmiina pari kissaa eli vajaa puolet.
Sporttineule valkoisesta langasta menee todennakoisesti kokonaan purkuun.
Pohjanmaa -taulu. Jalkipistot puuttuu.
Kaupunkimaisema -taulu. Kesken noin neljannes.
Nalle-joulusukka ristipistoin. Puolet valmiina.
Maalattavat joulukylan hahmot. Ehka puolet valmiina.
Gentle strength -kanavatyo. Ihq heppa! Valmiina... no, ei paljon minkaan vertaa. :)
Jouluinen pikkutyo. Valmiina ehka puolet.
Kukkaliina. Valmiina toisesta puolikkaasta alle puolet eli korkeampaa matematiikkaa harjoittaen yhteensa alle neljannes. Ei ole minun tyylinen vaikka varit on kauniit.
Neulottu bolero Bernat Boa-langasta. Vari tummanlilankirjava. Ei vaatis kun tunnin verta neulomista ja yhdistamisen :)
Kaksi tyynyliinapakettia (Janlynn). Stamped cross-stitch, joten ei paljon houkuttele. Toisessa sinisavyisia kukkia (vaihdoin kylla varin punaiseksi), ja toisessa lehtia. Valmiina ei kauhean paljon.

Johan naita tassa olikin. Kaivelen laatikoita huomenna ja koitan saada naita kuvattua. Eli naista ensin pari valmiiksi asti, sitten joku tilatuista valmiiksi ja vasta sitten saa taas tilata kaikkea ihanaa. "Ei ole elama helppoa mulla, ei ollenkaan." *

*jonkun blogista jai mieleen, taisi 5-vuotiaalla olla hankala paiva takana. en kylla enaa muista kenen blogi se oli.

Paivitys: Lisatty muuttoprojektin aikana vastaan kavelleita toita. (kerkesinpas viela!) Lista sen kun pitenee, ja mun on selkeesti hakeuduttava terapiaan... :D

3 comments:

Anna Amnell said...

Olet uskomattoman energinen.

Tuulia said...

blogisisko: niinhan sita luulisi ;) oikeasti itsesta tuntuu etta mie en saa koskaan mitaan aikaiseksi, ja kaikki vaan roikkuu eika ikina valmistu. Ja mie olen ihan vastaantulija kun muiden blogeja lukee, kun katselee niiden luomuksia. Eraat neuloo purjekankaan kokoisia kirjoneulekappaleita siina kun mie viela vakerran patalapun kerrosta 3.

Makepeace75 said...

Eiiiih. Ei saa muistuttaa UFOista! Enkä kyllä varmana osallistu viimeistelyviikkoihin. En kertakaikkiaan jaksa. Tai no.. sitä kummitytön kaulahuivia on menossa jo kolmas eli viimeinen kerä, valmistunee tällä viikolla. Saanko edes säälipisteen? ;D