Blogilistan suosikkeja lukiessa kaveli Tiinan blogi vastaan, jonka johdosta tama viesti ei sisalla juurikaan kasityojuttuja :) Odotettavissa on haivahdys tilitysta seka uusia blogeja. Tarkkaavainen lukija saattaa havaita myos vaikutteita Kingista.

1. Nelja aiemmin lukematonta blogia:

Naisen blogiin en ole ennen tormannyt, mutta onpahan hilipia :) Elamaa miesten kanssa naisen silmin. Blogi ei voi olla huono, jossa siina on linkki Viiviin ja Wagneriin. (Tamankin blogin taso kohosi heti, eiko?)

Selan takana loytyi, kun etsin, oisiko Blogilistassa luokkaa erikseen Metallicalle. Olin juuri herannyt paivaunilta, ja sana nyt oli eka joka juolahti mieleen. Metallica on suurin ja kaunein, joten kai sille nyt oma luokkansa on? Ei ollut. Selan takana-blogi loytyi, kun klikkasin luokkaa metalli, ja blogista kertonee ehka ytimekkaasti seuraava ote:

"Se ei todellakaan ole oikea toimenpide, että sähkökatkon jälkeen painellaan kaikkia nappeja koneessa, joka pyörittää kahden kilon metallimurikkaa parituhatta kierrosta minuutissa ympäriympäriympäri ja työkalut viuhtoo siinä ympärillä. Se ei ole oikea toimenpide, vaikka se ammattilaisempi kaveri siinä vieressä olisi tehnyt juuri niin. Jos et mitään ymmärrä isoista, vaarallisista koneista, pidä näppisi kurissa."

Aamen sille.

Manen blogi nakyy aina silloin talloin Blogilistan etusivulla, kun olen omia suosikkejani mennyt lukemaan, ja nyt kavin sita lukemassa. Blogin esittely Blogilistalla kuuluu: "Opiskeluja MIT:ssä, poliittista paatosta, bailausta ja pyöräilyä. Kaikenlaisia huomioita elämästä Bostonissa. Epätoivoista työnhakua." Siihen ei paljon voi lisata. Englanninkielinen.

Miilukankaan mietiskelijan blogiin paadyin katsomalla koirat-luokituksen alta blogeja. Kirjoittaja suosittelee laihdutuskonstiksi poliittisten blogien lukemista. Nou vei.

2. Kommentit kolmeen sellaiseen blogiin, joihin ei ole aiemmin kommentoinut.

Jaa, no tama on aika helppoa, kun mie olen aika laiska kommentoimaan. Jatin jalkeni kai yhteen tammoiseen jo, odotan etta Suomessa noustaan vallyjen valista paivittamaan ja kommenteeraan lisaa. :)

3. Linkitys kahteen blogiin, joihin ei ole aiemmin linkittanyt.

No, noita tuossa edella jo olikin. Taman kumminkin lisaan: Ihan kiva elama. Kayn sita aina joskus lueskelemassa ja nyt viime aikoina on syvasti vihlaissut nuorten ihmisten suru. Jos se minusta (ja Karvajalasta) on kiinni, ei meille lapsia kuunaan tule. Askartelija on jaanyt liian monta kertaa luokalle elamankoulussa, etta tasta kasityolaisesta siihen olisi, mutta ne, jotka vanhemmuutta haluavat ja ovat siihen kypsia aikuisia, se heille suotakoon. Ja jos haluaa, eika saa, sen taytyy varppina olla maailman suurin tragedia, samoin kuin oman lapsen kuolema. Osaan vain arvailla, miten kipeaa semmoinen voi tehda. Minusta tahattomasti lapsettomien paiva (paiva ennen aitienpaivaa) on aivan yhta tarkea paiva kuin aitienpaivakin. Ja on tosi vaarin sanoa, etta vasta aitiys tekee naisen, koska ei voi ikina tietaa, miten kipeaa se kuulijalle tekee.
Tsemppia kaikille lapsensa menettaneille.

(hirveata tilitysta)

4. Yksi uusi blogi suosikkeihin Blogilistan TOP100-listan ulkopuolelta.

Lisasin Alkusilmukan. En tiia miten on paassyt livahtamaan tuo ohi, kun melkeen kaikki neulontablogit pitaisi suosikeissa olla. No, nyt on (toivottavasti) kaikki, Alkusilmukasta Aina-oikeaan ;)

Talla viikolla Askartelijan blogi on ollut muuten 124:nneksi luetuin. Top-listalla ollaan 143., tilaajia on 70. Ei hullummin.

Kasityosaralla ei mitaan uutta auringon alla. Mohairneuletta on pidetty niin etta kohta on toiselle tarvis, Knitpicksin langat on vielakin hakematta melkein-naapurista (mika ei valttamatta ole huono mulle, naapurinrouvalle ehka), askarteluhuone on jarjestamatta ja mitaan ei loydy, eika RR-tyo ole edistynyt pistoakaan. Miten voi kayda nain? Mulla ois lupa aloittaa uusi tyo, kun RR pitaa olla postissa maanantaina, mutta ei hotsita. (Muuta on kylla aloitettu mutta ei siita nyt enempaa...) :)

Tama paiva on mennyt lahinna univelkojen nukkumiseen, ja moottoripyorien ihmettelyyn. Jos kaikki naet menee ok, Karvajalka saa Ninjansa maanantaina. Tanaan kaytiin katselemassa kyparaa, Rossin kypara ei pahaksi onneksi mahtunut Karvajalan paahan. Tai mahtui, muttei ollut sopiva. Ja Alpinestars ei tee kuin kahta mallia takkeja, joissa on vihreaa, joten takkivaihtoehdot on aika kortilla. Mopokaupassa nahtiin livena myos Hondan Valkyrie Rune, jonka taytyy olla yksi kauneimpia pyoria, mita mie olen nahnyt. Itse voisin joskus ajaa Suzukin SV:lla, jos Karvajalka suostuu opettamaan :)

Tammoisia talla kertaa, ensi kerralla lisaa.

No comments: