Pistelyvastaavan kuulumisia

Harhar :)

Aatelkaa, aivopesu alkaa viimein toimia: systeri oli neulonut kissapipon ja sukkia! :) Onnea systeri, teretulemas joukkoon tummaan :)

Toissa tapahtuu ihmeita: Askartelijanne on Michaels Carmel Mountainin pistelyosaston vastaava. Onnen hetkia koimme tanaan, kun tyokaverin kanssa jarjestimme uuden osaston langoille: DMC:n metallilankoja on tullut lisaa pastellisavyissa ja Glow in the Dark-vareissa. Vessassa testasimme, varit loistavat pimeassa :D Lisaksi asettelin hyllyyn pellavalangat, oijoijoi miten ovat ihania.... :) Onni on kayda toissa :D Aijuu, jarjestin yksityisen KIP-paivan meidan ostarilla, kun odottelin Karvajalkaa hakevaksi, ja mohairneule pitaa saada pois kasista. Mohairneuleen tarina liittyy Diegon yllattavan kylmiin ja sumuisiin aamuihin: en viitsi ottaa takkia mukaan joten aattelin neulasta paidan. Lanka on 25% mohairia, muuten muovia, mutta aivan ihq neuloa, ja pinnasta tulee kiva. Suosituspuikot 3 mm, otin 3,75 mm:n bambut kaapista ja toinen hiha on valmis. (Kuka lupasi ettei uusia aloitella, en mie ainakaan.)

Tyokavereista yksi muuten pyysi neulomaan niille joku paiva, oisin mennyt sunnuntaina mutta kun olen taas toissa. Toisella kertaa siis :) Ja kenties aloitan neulonnan opettamisen aikuisille ja lapsille, talla meidan ns. continental-tavalla neuloa (ei silla omituisella tavalla). Pistelyasiakkaita olen kovasti saanut neuvoa, ja muutaman neulojan olen kaannyttanyt bambu-uskoon. Ihan hullua maksaa alumiinipuikoista, kun bambuiset on samanhintaisia! Pistelyihmisia on kylla ihan liian vahan, ehkapa taytyy alkaa tehda myyrantyota silla(kin) saralla ;)

Muuten kasityorintamalle kuuluu mukavaa: pari lasinalusta on valmiina perforated paperille, avainkaulanauha helmityotekniikalla valmiina + 1 kaulakoru, plus sekalainen kasa aloitettuja toita :D Kuvia ensi viikolla kun on vapaapaiva ja netti alkaa toimia :) Aijuu, ja yksi pistelytyokin on valmiina. (Elkaa toki odottako ihmeita...)

Aijuu, Susannalle viela: en ole tilannut hahtuvaa viela Elannista, tilaan kun oma kone toimii. Kotona kylla odottaa sita ennen viela Sohvin isosiskoja kaksin kappalein joten katsellaan. Varppina laitan kylla viestia niista langoista kun ne tulevat postissa.

Naihin tunnelmiin, nyt pistelemaan, edessa on viela 4 paivaa toita. (Yok.)

2 comments:

mina hanse said...

Kuulostaa mukavalta työltä pistelijän paratiisissa. Noita 'glow in the dark'-lankoja pitäisi kyllä kokeilla.

Makepeace75 said...

Iik, ihanilta kuulostavat nuo langat.. "Onneksi" en pääse niiden kimppuun. *siis minähän en kuolaa täällä, enhän*