Sukkahousuja ja huiveja - mika on Askartelijaan mennyt?

Katsokaa nyt hyvat ihmiset miten ihana huivi taalla on (posti 15.10.). Oijoijoi, miten ihana vari, ja miten kaunis kuvio! Osaisinkohan minakin? Mistahan tuohon loytyisi lanka, joku ihana porroinen muttei liian porroinen, pehmoinen ja kutittamaton? Uusi tekosyy ostaa lankaa: nyt on mallikin katsottuna! Uutta minulle ;)

Uusi lanka ei ole sukkahousu(=tekokuitu)lankaa, vaan ihan luonnonkuitua. Loytyisikohan Elannista? Voisi samalla ostaa muutaman pyoropuikon, ja bambutikkuja, ja sen huopuvan villalangan. Karvajalkakin sopivasti nukkuu jo, joten... ;)

(Harkitsen vakavasti tukiryhma- ja tukinauhakultin perustamista luonnonkuitujen ymparille, samaan tapaan kuin nama vaaleanpunaiset remmit ja nauhat on rintasyopaihmisilla. [Tarkea ja hyva asia, muuten!] Nauhaksi ehdotan huovutettua tahi muuta neulottua kiekuraa, ja se rintapieleen kiinni. Hiphei luonnonkuidulle! Etta se muovilankavillitys alkaa viimein olla ohi. Hyva niin.)

Lopuksi: kymppitonnikavija hihkaiskoon taman tai tulevien viestien kommenteissa, koitan palkita jotenkin. En kuitenkaan millaan muovisella. Pois se minusta.

No comments: