Joulu on vietetty. Takki on vahintaankin tyhja (napa sen sijaan pinkeana herkuista). Aatto meni keittiossa huhkiessa, eilen kaytiin sukuloimassa ja tanaan on nautiskeltu sohvalla. Lahjoja ei saatu paljon, mutta eipa annetukaan. Jotenkin koko joulunalusaika meni niin hujahtaen ettei ehtinyt edes miettia, mita Karvajalalle hankkisi (saati muille). Karvajalka sai pari DVD:ta ja aftershavea, yhdessa saatiin paljon suklaata ja yksi ylettoman hieno kello.

Oma joululahjani tuli vasta tanaan kun postilaatikkoon kolahti nama:
sukkalangat
Superwashsukkalankaa! Raitalankoja en ole aiemmin kokeillutkaan, joten naista on hyva aloittaa. (Aloitettiinkin jo, ja purettiin sittemmin.) Vihreasta tulee ne Ullan jouluekstran kulkussukat. Molemmissa puikkokoko jotain kakkosen kahta puolta.

pitsineuleeseen sinista
Naista tulee semmoinen uberihq pitsineulejakku, jonka jossain bongasin. Idean siis, mallineule taytyy pahkailla omasta paasta.

silkkialpakkasekoite ja merinovyyhdit
Huiveja jalleen! Oikeanpuoleinen turkoosi-ihanuus on silkin ja alpakan sekoitetta, kiiltaa ihanasti. Vasemmalla merinoa, molemmat lace weight-lankaa.

Ja oli paketissa pari vyyhtia Rose Trellisin lankaa, jottei tartte neuletta purkaa. 200 g luulisi riittavan isoon huiviin, ja ainakaan auringonvalossa en nahnyt varjayserien valilla hairitsevaa eroa. Joten sita voi jatkaa huoletta.

VAROITUS: Seuraavassa jouluswappien tuloksia, nama eivat varmaan viela ole perilla joten jos satut naissa olemaan mukana ja allek. pari, ei kannata kurkistella alemmas mikali haluaa yllarin sailyttaa :)

Joulunpyhinahan taalla ei ollut sallittua neuloa (juurikaan), joten kiireen vilkkaa pistelin tammoisia:
swappikortti 1swappikortti 2swappikortti 3swappikortti 4swappikortti 5
Korttien kuvista itse suunnittelin tuon pienen kynttilakortin ja sydankortin kuviot. Muut ovat valmiista paketeista napattuja.

Joulukuorivaihdossakin kannoin oman korteni kekoon:
joulukuori takaa
Takapuolen kuvan suunnittelin ihan itse. :) Tassa yksityiskohtia, vaikka kuva onkin huono:
joulukuori takaa yksityiskohta
Tuo punainen epamuodostunut mohkale kuusen juurella on muuten tonttu. Eika oikeasti ollut tuo reunus mikaan vino, ihan suora on se.

Osoitepuolen kanssa loppui ns. inspis kesken, tahan oisin voinut laittaa enempi koristeita.
joulukuori etupuoli

Kuoreen olin varsin tyytyvainen, kuoren kokoa en kylla muista. Kuoreen tuli aika paljon helmia molemmille puolille (eika kiinnityssysteemi ole kovin luotettava), joten taman kaaraisin sellofaaniin ja tyrkkasin postiin. En vuorittanut kuorta, vaan silitin patevana tyttona tumman tukikankaan taustaksi ja ommella surauttelin kiinni. Kuoresta tuli tosi tukeva, toivottavasti saaja tykkaa.

Viela on matkalla Jaanalle jouluyllatys, jos Jaana luet tata niin pahoittelut lahjasi viivastymisesta. Toivottavasti se on odottelun arvoinen, ainakin se on kovin, no... sammakkoinen ;) Siita laitan kuvia kun se on perilla Jaanalla, mihin ei pitaisi kauaa menna :)

Sen jalkeen tyolistalla onkin Siljan RR-tyo (ornamentteja), oman RR kakkosen aiheen toteutus (aiheena koiria), aitille ristipistotaulun toteutus (ohje valittiin, Karvajalka sai paattaa!) seka pikkuserkun haalahja kesakuisia haita varten. Puhumattakaan naista aiemmista keskeneraisista ja muista.

Koitan unohtaa suorituspaineet tuon raitalangan kanssa. Sehan on vain valityo, valmistuu nopsaan, eiko?

No comments: