Taalla vallitsee kasityoplaah ja polkkausplaah. Esimerkiksi eilinen meni reissulla Mount Palomarilla (reilu 1,5 km korkea nyppyla noin tunnin matkan paassa), enka saanut edes yhta sukkaa autossa valmiiksi. Kavimme observatorion pihalla, mutta emme lahteneet itse observatoriolle. Observatorion pihassa oli myos tanskandogitytto, jolla oli aivan ihana neulottu takki :) Palomarille olivat muutkin ilmeisesti lahteneet, koska tanne on virrannut viileampaa ilmaa ja Palomarkin oli saanut lumihuipun. Lunta oli noin 5 cm ja lampotila 1,5 astetta plussan puolella.

palomar mt reissu 18.2.06

Matkalla naimme kauniita maisemia, ja muutama kuva onnistuikin:

palomar mt reissu 18.2.06 2

palomar mt reissu 18.2.06 4

Alhaalla laaksossa appelsiini- ja mandariinipuut kantoivat satoaan ja ylhaalla oli pakkasta. Nakymat olivat todella komeat:

palomar mt reissu 18.2.06 3

Paivan reissulla matka kului kameran kanssa sohlatessa. Illallakaan kasityot eivat edistyneet, kun vaijyimme Transporter 2:sta ja Cellularia. Ensimmainen Transporter oli kylla selkeasti parempi, ja Cellular.. No, siina oli Kim Basinger eli ei se kovin ihmeellinen ollut. Mutta Jason Statham, namnam. Sen takia vaijyy kaksi huonompaakin leffaa ;) Niin etta ei mikaan ihme jos sukanvarret jaa vahalle huomiolle :)

Karvajalka ajatteli kylla allekirjoittanuttakin kun leffaostoksilla kavi: kassiin oli hypannyt Ylpeys ja ennakkoluulo-setti. Kaikki Bridgetinsa lukeneet tietavat, miksi 5 tuntia tata sarjaa on aivan liian vahan ;) Eikohan sen voimilla synny siis kierros poikineen Unikkojakin.


I haven't been that into knitting or crafting or blogging lately. For example, yesterday we went to Mt Palomar, and I couldn't even finish one sock in the car. We drove to the parking lot of theobservatory but didn't get into the observatory itself. On the lot there was the cutest Great Dane female with the prettiest knitted dog sweater :) There were a lot of people on the mountain, since the cold weather front produced roughly 2 inches of snow on top of the mountain.

palomar mt reissu 18.2.06

Some pictures taken on the way, on the eastern and southern grades of the mountain:

palomar mt reissu 18.2.06 2

palomar mt reissu 18.2.06 4

Down in Pauma Valley oranges and tangerines were almost ripe and it was freezing up on the mountain. The view onto the valley was gorgeous:

palomar mt reissu 18.2.06 3

So when Mr HairyFeet was driving I tried to take some pictures and couldn't knit in the car. Even in the evening I got nothing done, when we were watching Transporter 2 and Cellular. The first Transporter was definitely better and Cellular.. Well, "starring Kim Basinger" says it all.
But Jason Statham, yummy, because of him you can gawk a couple of mediocre films any night :) So no wonder if knitting sock cuffs wasn't that tempting :D

When DVD shopping, Mr HairyFeet thought of yours truly, too: he found himself buying the Pride and Prejudice set. Everyone who's read their Bridget knows why even 5 hours of it can never be enough ;) I'll watch it tomorrow, I might even be able to knit a few extra rows of my poppy sweater :)

5 comments:

Anonymous said...

Täällä koto-Suomessa Pride&Prejudice tulee pe-iltaisin Yle-Teemalta. Ja auta armias jos joku onneton kamu kehtaa soittaa ja häiritä just sillon! Voisin katsoa sen tuhat ja yks kertaa ;)

Altocumulus said...

Höö, odottelin kuvaa dogista, olisi hauska nähdä ameriikan ihmetyksiä. Vaikka tuossa omassa keltuaisessa on puolet aitoa jenkkiä. ;) Mutta upeat maisemat reissullanne!

Tuulia said...

villasukka: tiedetaan, miekin olin koukussa siihen kun se tuli joku kesa ylelta... :)

altocumulus: huomasin sen liian myohaan, ja se vilahti (kylmissaan) akkia observatorion ovesta sisalle, enka saanut kuvaa. Upea, valtavan kokoinen musta narttu se oli, eika yhtaan valkoista. Tosin kamalan pitkakoipinen. Paluumatkalla kaytiin pitka keskustelu siita, voiko meille muuttaa yksi vai monta dogia ja miksi monta on parempi ;))

Altocumulus said...

Hihihii, mun ehdotus: Kinua lupa yhteen doggiin, kasvata siitä hyvätapainen (nartun kohdalla melko helppoa, jos yleensä koiria vaan osaa käsitellä) ja sitten kun ensimmäinen on parivuotias, alat kinuta toista, sillä pitäähän ekalle olla kaveri, kun se on niiiiin yksinäinen... Tähän vähän silmien räpsyttelyä tai muuta vastaavaa miestä hellyttävää toimintaa. ;) Siitä se sitten lähtee, tarina on tuttu monessa doggiperheessä. :)
Jenkkidogit on kyllä ihan erimaata kuin eurooppalainen linja, pohjoismaiset on tuosta väliltä. Itse tykkään enempi pohjoismaisista, jenkit on pikkaisen liian korkeita ja kapoisia mun makuun.

Tuulia said...

altocumulus: Shh, ala nyt mee mun taktiikkaa paljastaan! (Karvajalkakin joskus lukee mita mie olen kirjottanut) ;))

Itse tykkaan enempi uroksista, se "jatkuva juoksu" sopii jotenki paremmin mulle. Miekaan en naista jenkeista kauheesti tykkaa, ei nayta kauheen hyvalta kun pojan korkeus alkaa olla 95+ ja kiloja alle 70. Ja ne on jotenkin todella oudon pitkaselkaisia, ja -koipisia. Eurooppalaiset ja pohjoismaiset on sopusuhtaisempia :)

Toisekseen naa jenkit on luonteeltaan ihan lapasia, koirat kastroidaan kaytannossa pentuina ja ne jaa pennuiksi. Se dogin pehmeakin sarma jaa kokonaan pois, sama juttu on collieissa (Karvis on collieihmisia, mie olen myos dogi-ihmisia. Karvajalkaa hairitsee ajatus toisesta 80-kiloisesta sohvalla. :D). Ei koiran tarvii aivoton pehmea tossukka olla, vaikkei mikaan raivopaa olekaan. Ja dogin luonnehan on todella kiva. Paljon kivempi kuin monella pienemmalla rodulla.